Захранване за поддържане на постоянно изходно напрежение на камери

Захранването е съществен компонент за надеждното функциониране на камери за видеонаблюдение. При избора на захранване от продуктите, предлагани от Захранване Ком, трябва да се ръководите от следните важни правила:

  • да вземете предвид конкретните условия в средата, в която ще използвате камерите
  • да вземете предвид броя на камерите, които ще използвате

Захранване за видеонаблюдение uCCTV90

 

Как работи захранването на камери за видеонаблюдение

 

Захранването за видеонаблюдение преобразува получаваната от мрежата енергия в енергия, която е подходяща за захранване на камерите, включени във вашата система за видеонаблюдение.

 

От какви рискове ще ви предпази изборът за захранване за вашето видеонаблюдение от Захранване Ком

 

При некачествените захранвания съществуват редица рискове. При извънредни, форсмажорни обстоятелства, лесно може да се стигне до повреди. Освен това лошокачественото захранване може да доведе до появата на паразитен шум. Не на последно място, самата картина, която ще бъде изпращана от камерите към приемника, ще бъде с лошо качество. Продуктите на Захранване Ком ще ви спестят тези проблеми.

 

Захранващ блок

 

Какво гарантират захранванията за видеонаблюдение от Захранване Ком

 

С нашите продукти ще можете да бъдете сигурни, че независимо от условията вашата система за видеонаблюдение ще продължи да работи изправно.

 

Нашите захранващи блокове са снабдени с вградени филтри. Ролята на тези филтри е да изолират паразитния шум и смущенията в картината. Ние знаем колко е важна ролята на филтрирането за осигуряването на добро качество на картината.

 

Нашите захранвания осигуряват стабилно изходно напрежение, при празен ход,при максимално натоварване, при плавни или при резки промени, които се получават при входното напрежение.

 

постоянно изходно напрежение

 

Зашитата, осигурявана от захранванията за камери за видеонаблюдение, предлагани от Захранване Ком

 

Осигуряваната защита посредством варистор фаза-нула и предпазител е гаранция за предпазване в случай на токов удар или при повишаване в входното напрежение над определени стойности.

 

В изхода са вградени диоди, които осигуряват защита при офазяване и при обратно напрежение.

 

Гарантираме ви и термична защита, която защитава блока от прегряване, като изключва при достигане на температура от 90 градуса, докато тя спадне до 70 градуса – тогава захранващият блок започва отново да работи.

 

Охлаждането на захранващите блокове е също част от многостепенната защита. За целта блоковете са снабдени с двойнолагерни вентилатори. За ефективна вентилация е необходимо да осигурите достатъчно свободен обем около блока, най-малко 12 до 15 литра, или кутията, в която сте монтирали захранващия блок, трябва да има вентилационни отвори.

 

 импулсно стабилизиран източник на напрежение

 

Резервът при консумацията на електричество

Трябва да вземете предвид резерв от около 40% за консумацията на електричество от захранването за камери за видеонаблюдение. Този резерв ще помогне за осигуряване на необходимите условия за работата на камерите в тъмната част от денонощието.

 

промяна на входното напрежение

 

Share Button