Удобството при проследяване на автомобил с тракер

Проследяването с тракер може да се използва както при велосипеди, така и при автомобили, може да се прилага и за проследяване на други обекти, които се движат. Следейки придвижването на автомобил например, с тракер от Захранване Ком, ще бъдете информирани  за това, къде се намира той в даден момент, както и да съхранявате информацията за придвижването му. С проследяването на служебните автомобили можете да прецените маршрутите, които те следват, и да ги оптимизирате, за по-малки разходи за гориво.

 

 

ракер за автомобил

 

Независимо дали възнамерявате да следите служебни автомобили, или да си осигурите възможност за проследяване на вашия автомобил в случай че бъде откраднат, тракерът е удобно устройство за тези цели.

 

Как се извършва проследяването чрез тракер

 

За проследяване се използва онлайн платформа. Чрез нея ще можете да следите автомобила, за който искате да получавате информация, в реално време.

 

Тракерът, който предлага Захранване Ком, извършва проследяване чрез платформата на сайта www.secumore1818.com. Към устройството е приложен файл с инструкции за активиране.

 

За активирането може да се използва IMEI номерът на тракера. Активирането може да се извърши и чрез изпращане на SMS с данни от тракера.

 

Как се активира тракерът

 

Активирането на тракера се извършва чрез SIM карта. Първо трябва да деактивирате нейния PIN код. След това поставете картата в тракера и след като подадете захранване, поставете микроключето, намиращо се под SIM картата, в положение включено (ON).

 

Следващата стъпка е изпращане на два SMS-а от вашия мобилен телефон. Съдържанието на тези SMS-и ще намерите в данните за тракера на сайта на Захранване Ком. Във втория SMS трябва да включите името на точка за достъп (APN) за мобилния оператор, както и потребителско име и парола за тази точка за достъп.

 

Активиране на функциите на тракера

 

Можете да извършите активирането на функциите на устройството или чрез SMS, или чрез набиране на номера на SIM картата.

 

Следвайки инструкциите във файла, можете да промените паролата от първоначално зададената парола 123456, да активирате микрофон, да определите ограничена зона, при напускането на която ще получавате съобщения от тракера, както и редица други функции.

 

Чрез управляване на релето, ако то е включено така, че да подава захранване към горивната помпа, можете да спрете функционирането на помпата, като изпратите SMS.

 

Също така можете да рестартирате и проверявате тракера, както и да го рестартирате.

 

 

Аларми на тракера за проследяване

 

 

Аларми на тракера за проследяване на автомобили

 

Тракерът за автомобил от Захранване Ком е снабден със следните аларми:

  • аларма тип SOS и за превишаване на скоростта
  • аларма против кражба
  • аларма за спиране на захранването, чрез вградената резервна батерия

 

Размери и тегло на тракера

 

Тракерът, предлаган от Захранване Ком, е с размери 97 х 51 х 15 мм. Теглото му е 80 г.

 

Монтиране на тракера

 

Монтирането се извършва с помощта на двойно лепяща лепенка.

 

Работно напрежение на тракера

 

Устройството работи при напрежение от 12V до 24V.

 

Температурен обхват за съхраняване и за работа на тракера

 

Тракерът може да се съхранява при температура между -40°C и 85°C, а за функционирането му температурата трябва да бъде в границите между -20°C и 55°C.

 

Share Button