Светодиоди от Захранване Ком – гаранция за качествено осветление с много предимства

Светодиодите съдържат кристали, които излъчват светлина. Тези кристали се намират в корпус, заедно с леща. Формирането на светлинния поток се извършва от лещата.

 

Тези лампи се използват навсякъде, благодарение на предимствата си. Освен това те се предлагат в различни цветове, така че можете да изберете да постигнете осветление в желания цвят. За различните цветове допринасят както полупроводниковите материали в лампите, така и легиращите примеси. В онлайн магазина на Захранване Ком можете да намерите светодиоди с мощност 10 W и  светодиоди с мощност 100 W, които да използвате в различни осветителни приложения.

 

 

Студено бял Светодиод

 

 

Предимствата на светодиодите

  • Предимствата на светодиодите са много. От тях основното е ефективността им. Сравнени с обикновените лампи с нажежаема жичка, те са много по-ефективни. Използването им осигурява икономия на енергия. Причината за по-високата ефективност на светодиодите е отделянето на много по-малко топлина при консумирането на енергия.
  • Още едно много важно предимство на светодиодите е дълготрайността им. Светодиодните лампи имат дълготрайност около 50 000 часа.
  • Качеството на осветлението, липсата на премигване, стартиране на осветлението веднага, без изчакване са други предимства, които допринасят за популярността на този вид лампи.
  • Има среди, в които светодиодите работят без проблеми, като например среди с вибрации и с много ниска температура. В условия на вибрации или при много ниски температури светодиодите осигуряват осветление без смущения.
  • Малките размери на светодиодните лампи ги правят предпочитани, защото могат да се използват и в места с ограничено пространство.
  • При всички приложения цветът на светодиодното осветление също не губи качеството си.
  • Не на последно място, производството на светодиодите е екологично, особено в сравнение с производството на лампи с нажежаема жичка. Освен това те не съдържат живак и са напълно рециклируеми.

 

Светодиоди с мощност 10 W от Захранване Ком

Работната температура на светодиодите е от -15ºС до 60ºС. Намаляването на яркостта е 3~5% за 5000часа. Дълготрайността им е 50 000 часа. Подреждането на кристалите е 3 х 3. Ето някои от светодиодите с тази мощност, предлагани от Захранване Ком:

 

Светодиоди от Захранване Ком

 

неутрално бял  светодиод

 

 

•	студено бял светодиод  900-1000LM

 

Светодиоди с мощност 100 W от Захранване Ком

Тези светодиоди също имат намаляване на яркостта от 3 до 5% за 5000 часа, а дълготрайността им е 50 000 часа. Обхватът на работната температура също е от -15ºС до 60ºС. Подреждането на кристалите е 10 х 10. Ето някои от продуктите с тази мощност:

 

Студено бял Светодиод

 

 

 

•	студено бял светодиод 12000-13000LM

 

  • студено бял 10000-11000LM – с цветна температура 6000K~6500K, ъгъл на излъчване 140º и размер на кристалите 100х 35*35милса (Walsin)

 

 

Share Button