Усилватели за телевизори, домашно кино и аудио системи

Електронните усилватели постигат многократно усилване на входния сигнал, чрез увеличаване на амплитудата на напрежението, на тока, или на мощността. Това увеличаване се постига на изхода.

 

Честоти, при които се използват високочестотните усилватели

Високочестотните усилватели се използват за честоти над 15 kHz. Целият високочестотен спектър е подразделен на редица обхвати. Електронните устройства за усилване покриват част от тези обхвати.

 

Усилвател клас D от Захранване Ком

Предлагаме ви този усилвател за телевизори, аудио системи, домашно кино, MP3 и MP4 плейъри. Той предлага редица предимства:

  • снабден е със защита от ниско захранващо напрежение
  • може да се захранва с литиево-йонна батерия
  • нелинейните изкривявания са много малки
  • коефициентът му на полезно действие е много висок
  • топлината, която се отделя, е много малка

Усилватели за телевизори

Аудио усилватели

В колите, автобусите и другите превозни средства аудио усилвателите са необходими за оптимална сила на звука. Използването на тонколони е масово. За фабрично радио в автомобила са подходящи и тонколони, които имат висока чувствителност. Но ако изберете мощни усилватели от Захранване Ком, можете да изберете и тонколони, имащи по-ниска чувствителност.

 

Предлаганите от Захранване Ком аудио усилватели имат висок коефициент на полезно действие, защита от ниско захранващо напрежение, много малък ток при режим на изчакване. Те са с малки размери и на евтини цени.

 

Ето нашите предложения:

 

Този усилвател е с токова и термична защита. Той не се влияе от по-големи пулсации на захранващото напрежение, Отделената топлина е много малка. Размерите на платката са 30 x 25 x 3 мм.

 

Аудио усилватели

 

Това е още едно предложение на Захранване Ком, с малка консумация на празен ход и малки изкривявания. Можете да настройвате нивото с тример потенциометър. Платката е с размери 36,5 х 16,5 х 16 мм.

 

Усилватели домашно кино

 

Този усилвател е с висок коефициент на полезно действие – над 92%, токова и термична защита и може да се захранва с акумулатор или от мрежов адаптер. Той не се влияе от големи пулсации на захранващото напрежение. Размерите на платката са 38,5 x 24 x 2,8 мм.

 

Усилватели за аудио системи

 

  • Аудио усилвател клас D, 12-24V DC

Този мощен усилвател се предлага и с варианти на копче за потенциометър – златно, сребърно или черно. Снабден е със защита от обратно включване на захранването. Максималното захранващо напрежение е 26V DC, а максималният изходен ток е 7,5 А. Ако искате да използвате платката до пълния й капацитет, ви препоръчваме да охлаждате принудително с вентилатор. Размерите са 100 х 85 х 29 мм.

 

 

Размерите на модула са 108 х 26 х 40 мм. Тук няма защита от обратно включване на захранващото напрежение. Модулът е подходящ за коли, автобуси и камиони. Снабден е с Bluetooth,  USB, SD, MMC/FM Radio, LINE Input.

 

Аудио Mодул с дистанционно

Share Button