Универсални захранващи източници за всякакви устройства

Универсални захранващи източници за всякакви устройства

Универсалните адаптери, които ви предлага Захранване Ком, преобразуват напрежението на електрическата мрежа. Могат да се използват за захранване на най-различни битови уреди: телефони, плейъри, лаптопи и други.

 

Термопредпазителите в съвременните адаптери

За осигуряване на безопасност адаптерите, както и в други подобни устройства, се граждат термопредпазители. Те осигуряват предпазване от подпалване, ако се повиши температурата, като прекъсват подаването на ток.

 

Универсални адаптери от Захранване Ком

 

Ето някои от адаптерите, предлагани от Захранване Ком.

 

Това е универсален адаптер за захранване на устройства, за които е необходимо захранване 12V DC до 5A. Той може да се използва и за Wi-Fi рутери 12V, както и за захранване на видеонаблюдение. Работи при температурен обхват от 0°C до +40°C.

 

• Адаптер MW power EBD6012

 

Ефективността на адаптера за 100% натоварване е > 87%.

Номиналното изходно напрежение е 12VDC, а изходният ток е 5А.

Адаптерът е със защита от късо съединение и от претоварване.

 

  • Адаптер API1AD53 – 12V/4.16A

Можете да използвате адаптера като универсален източник на захранване за устройства, които изискват 12V DC и до 4,16A. Той предлага съвместимост с устройства на редица фирми.

Изходните стойности на адаптера са 12VDC и 4,16A. Размерите му са 132 х 60 х 31 мм.

 

ниверсален източник на захранване за устройства

 

 

  • Адаптер LTE 100-240AC, 5V, 0,5A

Това е универсален адаптер за устройства за 5VDC и до 0,5A. Температурните граници, в които работи, са от -20ºC до 60ºC, а размерите му са 67 x 39 x 24 мм. Може да се използва и като лабораторен източник на напрежение при същите стойности, както и за захранване на Switch и Media Converter при 5V.

Изходното напрежение на адаптера е 5V +/-3%, а номиналният изходен ток е 0,5А. Този адаптер също е със защита от късо съединение и претоварване.

 

 

универсален адаптер за устройства

 

 

Захранване Ком ви предлага този адаптер като универсален източник за захранване на устройства, за които са необходими 5V DC и до 0,75A, както и като лабораторен източник на напрежение за тези параметри. Температурният обхват на работа на адаптера е от -20ºC до 60ºC, а размерите му са 74 x 51 x 29 мм. Има защита от късо съединение и от претоварване.

Изходното му напрежение е 5V +/-3%, а изходният ток е 0,75А.

 

 

адаптер за захранване

 

 

Захранване Ком ви предлага този адаптер като универсален за устройства, за които са необходими 12V DC и до 4A, както и за захранване на LED ленти за 12V и за лабораторен източник на напрежение. Освен това е подходящ и за захранване на Wi-Fi рутери за 12V.

Изходното напрежение на адаптера е 12V +/-3%, а изходният ток е 4А. Температурният обхват за работа на адаптера е от -20ºC до 60ºC. Размерите му са 120 x 53 x 32 мм. Адаптерът е със защита от късо съединение и от претоварване.

 

 

адаптер универсален

Share Button